“PINAR ÇOCUK RESİM YARIŞMASI”NA ÖDÜL

2006 yılından beri MediaCat tarafından düzenlenen Felis Ödülleri’nin dokuzuncusunun sahipleri belli oldu. 33 yıldır düzenlenen Pınar Resim Yarışması ile Pınar, Brand Voice kategorisinde büyük ödülü kazandı.

Pazarlama iletişiminde yaratıcı ve etkili fikrin önemini, reklamın ticari başarısındaki rolünü vurgulamak, yaratıcı fikir ve uygulamaların gelişmesine, ilerlemesine katkı sağlamak, bu alandaki kalite standartlarını yükseltmek amacıyla MediaCat tarafından dokuzuncusu düzenlenen Felis Ödülleri’ne bu yıl PR (Public Relations ) kategorisi de eklendi. Yüzlerce proje arasında Pınar, Brand Voice kategorisinde “Pınar Çocuk Resim Yarışması” ile büyük ödülün sahibi oldu.

“Çocukların bedensel ve zihinsel gelişimlerini destekliyoruz”

Yaratıcılığa önem veren bir yarışmada ödül almaktan duydukları mutluluğu dile getiren Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı “Pınar kurulduğu günden bu yana ürünleriyle olduğu kadar topluma katkı sunan sosyal sorumluluk projeleriyle de çocukların hem zihinsel hem de bedensel gelişimlerine destek olmayı hedefliyor. Felis Ödülleri’nde Pınar Çocuk Resim Yarışmamız ile kurumsal projeler kategorisinde ödül aldığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Yarışmamız ile 33 yılda 4 milyondan fazla çocuğumuza ulaştık. Bu ödül bize doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi” dedi.