Pınar Yaşam Pınarım’dan yenilikler

30 yıllık tecrübe ve uzmanlığını koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibiyle birleştiren, Türkiye’nin ilk ambalajlı su markası Pınar Yaşam Pınarım tüketicisine bugün Madran, Gökçeağaç ve Akçaağaç kaynaklarından elde ettiği suyu; kaynağındaki doğal yapısını bozmadan ve mineral dengesini değiştirmeden yüksek kalite standartlarında şişeleyerek ulaştırıyor. Pınar Yaşam Pınarım, şimdi yepyeni ambalaj ve şişe seçenekleriyle evlere ve ofislere konuk olmaya devam ediyor.

Pınar Yaşam Pınarım’dan sürahi şişe
Sürahi formunda sunulan Pınar Yaşam Pınarım 3,25 litre Migros raflarında yerini aldı. Bu yeni ambalaj, ergonomik yapısı ile tutmayı kolaylaştırıyor. Pınar Yaşam Pınarım sürahi şişe, ev ve ofis masalarında durarak size gün boyu su içmeniz gerektiğini hatırlatacak.

Yaz mevsimi konseptli Pınar Su şişeleri raflarda
Pınar Su, suyun verdiği hayat ve enerjiden yola çıkarak hazırlanan mevsim temalı cam şişe serisine yeni bir ürün daha ekledi. “Yaz mevsimi” konseptli bu yeni ürün de raflardaki yerini çoktan aldı.

1 litre ve 1,5 litre şimdi 6’lı paketlerde!
Restoranlarda ve evlerde, masaların en doğal misafiri olan 1,5 litre ile doğallığı ve lezzeti her an, her yerde, dolu dolu içmek isteyenlerin favorisi olan 1 litre Pınar Yaşam Pınarım, 6’lı paketlerde de satışa sunuldu.