Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Çipura Dolması

Malzemeler (4 Kişilik):

  • 4 çipura
  • 4 kuru incir
  • 4 kuru kayısı
  • Yarım kahve fincanı dolmalık fıstık
  • 50-60 gram rokfor peyniri
  • Yarım kahve fincanı zeytinyağı
  • Ebegümeci ve gelincik otları veya istediğiniz herhangi bir yeşil yapraklı sebze (ıspanak, pazı vb.)
  • 1 küçük boy soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz

Yapılışı:
Çipuraları, dilerseniz fırında dilerseniz ızgarada pişirin. Kullanacağınız otları yıkayıp, suda haşlayın. Soğanı ve sarımsağı zeytinyağında hafifçe kavurup, küp şeklinde kestiğiniz kuru incir ve kayısılarla, dolmalık fıstıkları ilave edin. Haşladığınız otları da içine katıp, sebze suyuyla birlikte kavurun. En son içine rokfor peynirini ilave edin. Peynir eriyecektir. Hazırladığınız bu harçla, pişmiş olan balıkların içini doldurun.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27