Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Izgara Kuzu Sırtı

Malzemeler:

  • 250 gr kuzu bonfile
  • 20 gr yabani mantar
  • 10 gr keçi peyniri
  • 4 yaprak pazı
  • 20 gr Pınar tereyağı
  • 1 çay kaşığı tane hardal
  • 1 adet közlenmiş kırmızı biber
  • tuz ve karabiber

20 gr patlıcanbeğendi için malzemeler:

  • 1 çorba kaşığı un
  • 1 adet patlıcan
  • 1 su bardağı Pınar Süt
  • 20 gr Pınar tereyağı,
  • 50 gr Pınar kaşar peyniri
  • 3 gr tuz ve karabiber

Yapılışı:
Patlıcanlar ateşte közledikten sonra kabukları soyulup temizlenir. Bir tencerede tereyağı eritilir, üzerine un ilave edilir, daha sonra süt ve kaşar peynir de eklenip karıştırılır. Tuz ve karabiber de ilave edildikten sonra karıştırılıp ateşten alınır.

Hardal Sos:

  • 1 çay kaşığı tane hardal
  • 1 çay kaşığı Pınar tereyağı
  • 1/2 çay bardağı et suyu

Yapılışı:
Yabani mantarlar tereyağında keçi peyniri ile sote edildikten sonra pazı yapraklarına dolma şeklinde sarılır. Kuzu bonfileler ızgarada pişirilir. Dolmalar tabağa yerleştirilir. Kuzu bonfileler dolmaların üzerine konur. Közlenmiş biberin içi patlıcan beğendi ile doldurulur ve tabağa konur. Ayrı bir tavada kaynatılan hardal sos bonfilelerin üzerine dökülür

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27