Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Kestaneli Mantar Sote

Malzemeler:

  • 500 gr. Kestane
  • 750 gr. Mantar
  • Yarım çay kaşığı muskat
  • 200 gr. Pınar Krema
  • 1 yemek kaşığı Pınar tereyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 500 gr. Pınar Taze Kaşar
  • Tuz, karabiber

Hazırlanışı:
Konserve ya da taze kestaneyle yapabilirsiniz. Tercihen porchini mantarıyla yaparsanız daha değişik bir lezzet yakalarsınız. Eğer taze kestaneyle yapıyorsanız üzerine sadece kabuğu kesen bir çizik atın ve 15 dakika haşlayarak soyun. Üzerini sildiğiniz mantarları büyüklüklerine göre 4-6 parçaya bölün. Tereyağı ve sıvı yağı tavaya koyun, tavayı kızdırın. Önce 1-2 dakika 2-3 parçaya böldüğünüz kestaneleri, ardından mantarları tavaya atın ve birlikte 2-3 dakika kadar kavurun. Üzerine hint cevizi (muskat) rendeleyerek kremayı ekleyin. Yüksek ateşte 2-3 dakika kadar kaynatarak çekilmiş karabiber, tuz ve şekerle tatlandırın. Üzerine rende kaşar peynirini ekleyin. Servis kabına alın, üzerine kaşar peynirinin kalanını ekleyerek fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27