Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Kuzu konfit

Malzemeler:

  • 300 gr kuzu kafes
  • 1 lt zeytinyağı
  • 150 gr teriyaki sos (mirin,soya sosu, pirinç sirkesi, bal, ketçap yoğunlaşana kadar kaynatılarak elde edilir),
  • 2 yaprak nane
  • 70 gr enginar
  • 1 su bardağı Pınar süt
  • 40 gr Pınar tereyağı
  • 10 gr un
  • 30 gr Pınar kaşar peyniri
  • tuz, karabiber

Yapılışı:
Kuzu kafesler zeytinyağında 4 saat pişirilir. Ardından teriyaki sos sürülüp fırınlanır. Hafif kızardıktan sonra enginar beğendinin üzerinde yerini alır.

Enginar beğendi (garnitür)

Yapılışı:
Un tereyağıyla beraber kavrulur. Bir tarafta enginarlar haşlanır ve doğranır. Ardından kavrulan una doğranmış enginarlar ilave edilir. Un ve enginarlar iyice kavrulduktan sonra süt ilave edilir. Süt çekilince karışıma kaşar rendelenip eklenir. Tuz ve karabiberle tatlandırılıp servise sunulur.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27