Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Labneli İrmik Helvası

Malzemeler:
• 2,5 su bardağı irmik
• 125 g Pınar Tereyağı
• 2,5 su bardağı toz şeker
• 200 g badem
• Pınar Labne 200 g
• 1 litre Pınar Süt

 
Hazırlanışı:Tereyağını tencerede eritin. Kabukları çıkarılmış badem ve irmiği ekleyip hafif ateşte 20 dakika kavurun. Süt ve toz şekeri bir tencerede kaynatın. Kavrulan irmiğin üzerine döküp karıştırarak tencerenin kapağını kapatın.
10-15 dakika dinlendirin. Pınar Labne’yi helvanın üzerine ekleyip karıştırın. Sıcak servis edin.

Afiyet olsun...

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27