Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Mayonezli Balık Çorbası

Malzemeler (4 kişilik):

  • 1/2 kg lipsos
  • 1 baş soğan
  • 2 adet defne yaprağı
  • 1/2 demet maydanoz
  • 3-4 diş sarmısak
  • 1/2 kavanoz mayonez
  • tuz, kırmızı pul biber

Hazırlanışı:
Tencereye 5-6 bardak su, defne yaprağı, ayıklanmış maydanoz, bir baş bütün soğan ve balık konup 15-20 dakika kaynatılır. Balık kevgirle sudan alınıp derisi, kılçıkları ayıklanır, kuyruğu ve kafası ayrılır. Ayıklanan parçalar temiz bir tülbente sarılıp yine suya konur ve 1 saat kadar kaynatılır. Mayoneze dövülmüş sarmısak eklenerek karıştırılır. Kırmızı biberle balık suyu yavaş yavaş eklenerek karıştırılır. Balıklar da konulup kaynatılır. Sıcak servis yapılır. Çorbanın bir kerede tüketilmesi gerekir. ‹skorpit, kırlangıç ve öksüz balığıyla da çorba yapmak mümkün.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X