Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Mevsim Sebzeleri Üzerinde Pesto Kremalı ve Fesleğenli Ravioli

Malzemeler:

  • 40 ml krema
  • 10 ml zeytinyağı
  • 10 gr parmesan
  • 1 tane patlıcan
  • 1 tane domates
  • 1 tane biber
  • 5 gr doğranmış fesleğen
  • 15 gr fesleğen sosu
  • 5 gr sarmısak
  • 2 parça soyulmuş Pınar karides
  • 1 yemek kaşığı mantar yağı
  • 1 kızartılmış fesleğen yaprağı
  • Gerektiği kadar tuz ve biber

Yapılışı:
Kabukları soyulmuş patlıcanı tekerlek şeklinde doğrayın. Domatesleri tek bir parça halinde bu kalenin ortasında olacak şekilde hazırlayın. Biberleri üçgen şeklinde kesin. Biber, patlıcan ve domatesleri zeytinyağında soteleyin, tuz ve biber ekleyin ve sıcak bir yerde beklemeye bırakın. Ravioliyi biraz zeytinyağı ve pestoyla soteleyin. Isınmaya başlayınca krema ve parmesanı ekleyin. Temizlenmiş karideslerin iki tarafını da 2 dakika boyunca sarmısakla ve yağla soteleyin, tuz ve biber ekleyin. Son olarak doğranmış fesleğenleri de ravioliye ekleyin. Biberler tabağın ortasında olacak şekilde patlıcan, domates ve biberle yıldız oluşturmaya başlayın. Patlıcanların üzerine 3 parça ravioli, domates ve domatesin üzerine 3 parça ravioli yerleştirin. Daha sonra patlıcan ve üzerine 3 parça ravioli koyun. Üstte pişirilmiş karidesler ve kızartılmış bir yaprak fesleğen olacak. Mantar yağını yemeğin üzerine ve tabağa serpiştirin.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X