Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Meyhane Pilavı

Malzeme:

  • 250 gr. dana bonfile
  • 2 su bardağı pirinç veya bulgur
  • 1 adet kuru soğan
  • 6 adet kuru kayısı
  • 6 diş sarmısak
  • 4 adet defne yaprağı
  • 1/2 dereotu, 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 paket margarin
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 2 tablet et suyu
  • 1 çorba kaşığı şanfıstığı
  • 1/2 maydanoz
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 2 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:
Soğan ve sarmısak ince ince doğranır. Dana bonfile sotelenir. Dereotu ve maydanoz dışındaki bütün malzeme bonfileye karıştırılır. Pirinç margarinle kavrulur ve sotelenmiş malzeme pirince eklenir. Et suyu koyularak yemeğin tuzu ayarlanır. Yemek 20 dakika pişmeye bırakılır. Dereotu ve maydanozla servis yapılır.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27