Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Pancar ve Lahanalı Borscht Çorbası

Malzemeler (2 kişilik):

  • 2 su bardağı doğranmış lahana
  • 1 demet soyulmuş ve kibrit biçiminde kesilmiş pancar
  • 1 adet doğranmış soğan, 1 büyük patates
  • 1 çorba kaşığı mısırözü yağı
  • 1 diş ezilmiş sarmısak
  • 1/2 tatlı kaşığı kimyon
  • 2 su bardağı et suyu (ya da et bulyonlu su)
  • 1/2 su bardağı su
  • 1-2 çorba kaşığı sirke (varsa şarap sirkesi)
  • 1-2 çorba kaşığı Pınar krema ya da Pınar yoğurt
  • Tuz, çekilmiş karabiber

Hazırlanışı:
Bir büyük tencereye yağı koyun. Soğanı yağda yumuşayıncaya kadar kavurun. İçine sarmısak, kimyon, lahana ile soyulmuş ve iri kesilmiş patatesi ekleyin. 1 dakika süreyle karıştırarak pişirin. İçine et suyu, 1/2 su bardağı su, soyulmuş ve doğranmış pancar, sirke, tuz ve karabiberi de ekleyin. Kaynama başlayınca, tencerenin kapağını kapatıp altını kısın. 25 dakika pişirin. Üzerini krema ve dereotu ile süsleyip servis yapın.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27