Pınar Kremilla'lı Dondurma
Malzemeler:
• 2 Paket Pınar Kremilla (1000 ml)
• 1 Paket Pınar Krema (200 ml)
• 6 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
• 1 küçük kase taze ya da dondurulmuş frambuaz
Hazırlanışı:
• Derin bir kapta Pınar Kremilla, Pınar Krema ve pudra şekerini mikser yardımıyla karıştırın. Frambuazları ekleyip yeniden karıştırın.
• Hazırladığınız karışımı yayvan bir kaba aktarın. Tamamen donana kadar, yaklaşık 3-4 saat buzlukta bekletin.
• Tamamen donana kadar, yaklaşık 3-4 saat buzlukta bekletin.
• Dondurma kaşığı yardımıyla kuplara alıp servis yapın. Afiyet Olsun
*Buzlanma olmaması için, dondurmanın buzlukta 3-4 saatten fazla bekletilmemesi gerekir.