Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Pınar Labneli Krep

MALZEMELER

Krep için;

  • 2 su bardağı Pınar Süt
  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tozşeker
  • ½ çay kaşığı tuz, kabartma tozu
  • 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı un
  • 3-4 yemek kaşığı  sıvı yağ

İçi için;

  • 200 g Pınar Labne
  • 1,5 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi

Üzeri için;

  • 1 su bardağı pekmez
  • ½ su bardağı tahin

YAPILIŞI

  • Yumurtalar, tozşeker, tuz ve kabartma tozunu  iyice çırpın. Pınar Süt’ü ekleyip çırpmaya devam edin. Unu da azar azar ilave edip çırpın.
  • Orta ısılı ateşte teflon bir tavayı ısıtın ve yağlayın.
  • Pişirmeye başlamadan önce hamura 1 yemek kaşığı kadar sıvı yağ katarak karıştırın. Bir kahve fincanı kadar hamuru yakın mesafeden tavaya aktarın. Tavayı hızlıca çevirerek hamurun yayılmasını sağlayın. Hamuru önlü arkalı pişirin. Hamurun tamamına aynı işlemleri uygulayarak krepleri pişirin.
  • Pınar Labne ve cevizi bir kasede karıştırın.
  • Krepin üzerine Pınar Labneli karışımdan sürün. İki tarafını içine katlayıp, rulo halinde sarın. Hazırladığınız krep rulolarını servis tabağına dizin. Üzerlerine tahin-pekmez gezdirip cevizle süsleyerek servise sunun. 
 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X