Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Sedef Bonfile

Sedef Bonfile

Mutfak: Türk Mutfağı
Hazırlama Süresi (Dk): 30
Nasıl Servis Yapılır: Sıcak
Zorluk Derecesi: 1

Malzemeler:

4 parça bonfile
2 çorba kaşığı un
300 gr. Pınar süt
200 gr. haşlanmış fasulye
150 gr. margarin
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı hindistan cevizi
Karabiber ve süslemek için yeşil fıstık

Kaç Kişilik: 4

Hazırlanışı: Bonfileleri kuş yuvası şeklinde ızgarada pişirin. Beşamel sos için kızgın yağa unu ilave edip kavurun. Bu işlem bitince üzerine süt, karabiber, tuz ve hindistan cevizini de ekleyip bir müddet daha pişirin. Sonra kuş yuvası bonfilelerin içine haşlanmış fasulyeyi yerleştirerek, beşamel sosunu ilave edin. Yeşil fıstık, domates ve biberle süsleyerek servise sunun.

GeriGeri

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X