PINAR Yaşam Pınarım

Pınar’ın misyonu; tüketicilerine sağlık, lezzet, yenilik kaynağı olan ürünleri sunan bir yaşam pınarı olmaktır. Bu misyon çerçevesinde yaşam pınarı olmanın temelde dayandığı üç ana unsur; sağlık, lezzet ve yenilik pınarı olma özelliğidir. Pınar, tüketicilerine sunduğu sağlık, lezzet ve yenilik ekseninde “iyi yaşam”’ı destekler ve faaliyetleri bu ana hedef doğrultusunda sürdürür.

Lavaşta Pınar Kadınbudu Köfte

Malzemeler:

• 1 paket Pınar Kadınbudu Köfte
• 6 adet domates (kabukları soyulmuş, dörde bölünmüş)
• 3 adet kırmızı tatlı biber (iri doğranmış)
• 1 kahve fincanı zeytinyağı
• 3 yemek kaşığı nar ekşisi
• 3 yemek kaşığı taze nane
• 1 bağ maydanoz
• 4 adet lavaş
• Turşu

Hazırlanışı:

Geniş bir kase içerisine domates, kırmızı biber, zeytinyağı, nar ekşisi, nane ve tuz koyun. Blender yardımı ile püre haline getirin. Sosu bir kase içerisine alın. Lavaşları dörde bölün. Pınar Kadınbudu Köfte’yi çözündürmeden, sıcaklığı 180°C’ye ayarlanmış fritözde 4,5-5 dakika pişirin. Lavaşların içerisine bir tutam maydanoz yaprağını, ardından üzerine sırasıyla turşu ve Pınar Kadınbudu Köfteleri koyun. Üzerine sosunuzdan bir miktar dökün ve sarıp servis edin. Ayrıca geniş bir tabağa sosluk içerisinde domates sosunu, yanına lavaş dilimleri üzerinde Pınar Kadınbudu Köfteleri, turşu dilimlerini ve maydanoz yapraklarını koyarak da servis edin.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X