TARİHÇE

 
 

2000

Pınar Anadolu Gıda, "Orta ve Doğu Anadolu Hayvancılığı Geliştirme Projesi" kapsamında Yozgat'ta faaliyete geçti.

Dünya'da ve Türkiye’de ilk defa sürekli üretim teknolojisiyle Eskişehir’de Kaymaklı Yoğurt yatırımı gerçekleştirildi.

Türkiye'de, balık yemi üretiminde extruder teknolojisine geçen ilk firma Çamlı Yem oldu. Bio Aqua Balık Yemleri markası doğdu.

Pınar Et dilimli şarküteri ürünleri ilk kez Clean Room teknolojisi ile hijyenik koşullarda üretildi

Pratik kapaklı UHT süt, kaymaklı yoğurt,Pınar Kido Mini Peynir TSE Altın Ambalaj Ödüllerini kazandılar.

Pınar, Kido Mini Peynir ile Dünya Ambalaj Ödülünü kazandı.

Pınar Türkiye ve dünyada ilk defa sürekli üretim teknolojisiyle ürettiği kaymaklı yoğurdu tüketicisine sundu

 

Yörük Markalı ürünler piyasaya çıktı

Dondurulmuş deniz ürünleri üretimi başladı

 
 
 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27