Yaşam Pınarım

PINAR’DAN HABERLER GÜNCEL Çocukların ve gençlerin spor yapmasını teşvik etmek ve sağlıklı bir nesil ye- tiştirmek için yola çıkan Pınar, Karşıyaka’ya olan desteğini 1998 yılından beri devam ettiriyor. Köklü ortaklığını yeni iletişim kampanyası ile taçlandıran Pınar, taraftarıyla 20 yıllık birlikteliğini kutluyor. 20’nci yıla özel hazırlanan “Kafkafla” projesinin reklam filminde Pınar Karşıyaka’nın ünlü basketbol- cuları Egemen Güven, Görkem Doğan, Alp Karahan, Scott Wood, Jarrod Jones ile gerçek taraftarlar yer alıyor. 5PCA imzası taşıyan film, Karşıyaka taraftarını yeşiliyle kırmızısıyla hep birlikte “KafKafla”maya çağırıyor. 35 YILDIR KARŞIYAKA BASKETBOL ŞUBESİNİ DESTEKLEYEN PINAR, TÜRK BASKETBOL TARİHİNİN EN KÖKLÜ İŞBİRLİKLERİNDEN BİRİNE İMZA ATTI. PINAR, KARŞIYAKA İSİM SPONSORLUĞUNUN 20. YILINI ÖZEL BİR İLETİŞİM ÇALIŞMASIYLA KUTLUYOR. KARŞIYAKA’NIN AKILLARA KAZINAN GELENEKSEL “KAF SİN KAF” SLOGANINDAN YOLA ÇIKAN KAMPANYA, KARŞIYAKA RUHUNU, COŞKUYU VE BİRLİKTELİK DUYGUSUNU ÖNE ÇIKARIYOR. Pınar’dan yeni iletişim kampanyası Pınar dünyaya Türk Mutfağı’nı tanıtan kitaba sponsor oldu 34 I YAŞAM PINARIM Gastronomi alanında dünyaca ünlü olan Türk Yemekleri Uzmanı Özlem Warren’in “Özlem’s Turkish Table” kitabı, Pınar’ın sponsorluğunda 26 Nisan 2018 tarihinde dün- yada birçok ülkede okuyucuları ile buluştu. Yurtdışında Türk Mutfağı’nın tanıtılmasında büyük katkıları bulunan eğitimci, danışman ve şef ÖzlemWarren, Japonya’dan Kanada’ya, Avustralya’dan Amerika ve Avrupa ülke- lerine kadar dünyada birçok ülkede yoğun ilgi gören bir isim… Özlem Warren’ın Dünyada Türk yemek kültürüne ilgi duyanlar için bir rehber özelliği ta- şıyan kitabı “Özlem’s Turkish Table”, Osmanlı’dan günümüze kadar uzanan lezzetli Türk yemeklerinin tariflerini içeriyor. Zeytinyağlılardan, pilav çeşitlerine, dolmalara, salata ve mezelere kadar pek çok yemek tarifi, hazırlama usulleri ile anlatılıyor. Tariflerin en önemli özelliği ise kolay ve pratik oluşları… Önümüzdeki günlerde Türkiye’de birçok etkinlikte yer alacak Özlem Warren hem kitabını tanıtacak hem de bu alanda uzman kişiler ve gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileriyle buluşacak.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3OTE1