Pınar Lokum Köfte Anne Köftesi Tadında

Dana etinin en lezzetli kısımlarından çekilen kıyma ile hazırlanan Pınar İllaki Dana Lokum Köfte, maydanozlu ve kaşar peynirli içeriğiyle anne köftesi tadını aratmıyor. Sağlıklı ve katkısız içerikleriyle İllaki Köfte Ailesi özel tarifleriyle iftar sofralarında yerini alıyor.

Pınar İllaki Dana Lokum Köfte maydanoz, kaşar peyniri ve kendine özel şekli ile evde köfte keyfini doya doya yaşatıyor. Anne köftesini özleyenlerin vazgeçilmezi olacak Pınar İllaki Dana Lokum Köfte, bu özel lezzeti tamamen katkısız içeriğiyle sunuyor.

Türk mutfağının farklı köfte tariflerini sofralara taşıyan Pınar İllaki Köfte Ailesi anne köftesi tadında Dana Lokum Köfte, farklı coğrafyaların lezzetlerini sunduğu İnegöl, Akçaabat, Kasap, Cızbız ve Tekirdağ köfteyle iftar sofralarında yerini alıyor.

Lokum kıvamında anne köftesi tadında yeni İllaki Dana Lokum Köfte bu Ramazan’da çocukluğumuzdan kalan leziz anıları her lokmada yeniden canlandırıyor. İllaki köfte ailesinden sağlıklı ve lezzetli tarifler, iftar sofralarına özel menüler sunmak isteyenler için özel olarak hazırlandı.

Fırında Kolay Patatesli Lokum Köfte

Malzemeler:

  • Pınar Lokum Köfte
  • 2 büyük boy patates
  • 4 büyük boy domates
  • Kuru kayısı
  • 1 su bardağı domates rendesi
  • 1 çay bardağı su
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı su

Hazırlanışı: Patatesleri ve domatesleri 1 parmak kalınlığında halka halka dilimleyin. Domates rendesinin yarısını sulandırıp patateslerin arasına sürün, zeytinyağı ile suyu karıştırın ve patateslerin üzerinden gezdirin. 230 derece fırında 25 dakika pişirin. Lokum köfteyi paket üzerindeki pişirme talimatlarına göre pişirin. Fırından çıkan patatesler soğuyunca yan çevirip pişirme kabına patates, lokum köfte, domates ve kayısıyı sırasıyla dizin. Üzerine domates rendesinin kalan yarısını ve zeytinyağını gezdirin. Tekrar 150 derece fırında 5 dakika pişirin.

Pide Üstü Soslu Kasap Köfte

Malzemeler:

  • Pınar Kasap Köfte
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Süzme yoğurt
  • Ramazan pidesi
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım çay bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kıyılmış maydanoz

Hazırlanışı: Pideleri küp küp doğrayın. Tereyağı ile tavada çevirin. Pınar kasap köfte paketteki pişirme talimatına göre pişirin. Bir sos tenceresinde yağ eritin. Salçayı ilave edin ve su ile sosun kıvamı açın. Pidelerin üzerine yoğurdu dökün. Köfteleri koyun ve köfterlerin üzerinden salçalı sos gezdirin. Kıyılmış maydanoz ilave edin.

 

 
 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X