Deniz Mahsulleri Sepeti

Malzemeler:
- 40 gr Pınar karides
- 40 gr Pınar kalamar
- 40 gr haşlanmış ahtapot
- 50 gr somon
- 50 gr levrek
- 1 cl zeytinyağı
- 1 gr tuz
- 10 gr soğan
- 3 gr sarımsak
- 110 gr Akdeniz yeşilliği
- 20 gr cherry domates
- 40 gr göbek salata, tuz ve karabiber
Sosu için:
- 30 gr Pınar ketçap
- 40 gr Pınar mayonez
- 1 cl kanyak
- 1 cl üzüm sirkesi,
- tuz ve karabiber
Hazırlanışı:
Önce doğranmış soğan ve sarımsak zeytinyağında pembeleştirilir. Üzerine karides, ince doğranmış kalamar, küp şeklinde doğranmış somon, levrek ve ahtapot eklenir. Bütün malzeme sotelenerek tuz ve karabiberle lezzetlendirilir. Tabağa göbek salata ve Akdeniz yeşillikleri yayılıp üzerine sos gezdirilir. Bir adet göbek yaprağı çanak şeklinde salatanın üzerine yerleştirilir. Tavada sotelenmiş balıklar bu çanağın içine konularak salata servise sunulur.