Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

İncirli Hindi Sarması

Malzeme:

  • 1 kg. Pınar Hindi Göğüs Biftek
  • 100 gr. Pınar Tereyağı
  • 200 ml. Pınar Krema
  • 80 gr. Pınar Bal
  • 1 lt. kıvamlı şeker şurubu
  • 1 adet taze sıkılmış portakal suyu
  • 20-25 adet kuru incir
  • 50 gr. taze kişniş
  • 250 gr. Ceviz

Krema için:

  • 200 gr. Pınar Labne
  • 200 gr. Pınar Krema
  • 100 gr. Tozşeker
  • 1 adet limon kabuğu rendesi

Hazırlanışı:
Hindi biftekleri çok ince yapraklar halinde açın. Yaprakları portakal suyu, bal ve kremayla marine edin. Bıçakla uzunlamasına keserek açacağınız incirlerin içine ceviz ve kişniş yerleştirin. İncirleri bifteklerin üzerine sararak rulo yapın. Ruloları buzlukta bir süre dinlendirerek sertleşmelerini sağlayın. Sertleşen rulolarını aralıklarla keserek tepsiye yerleştirin. Her dilim üzerine fındık büyüklüğünde bir tereyağı parçası koyun. 180 derece ısıtılmış fırında kızarana dek pişirin. fieker şurubunu kızaran hindilerin üzerine ilave edip fırın ısısını 160 dereceye düşürün. fieker şurubu tepsi içerisinde göz göz olunca, tatlıyı fırından alın. Krema ve labneyi çırpıp kıvama getirin. Rendelenmiş limon kabuğunu ve şekeri ilave ettikten sonra, buzlukta bir süre bekletip soğutun. ‹ncirli hindi sarmasını, krema sos eşliğinde, sıcak olarak servise sunun.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X