Izgara Kuzu Sırtı

Malzemeler:
- 250 gr kuzu bonfile
- 20 gr yabani mantar
- 10 gr keçi peyniri
- 4 yaprak pazı
- 20 gr Pınar tereyağı
- 1 çay kaşığı tane hardal
- 1 adet közlenmiş kırmızı biber
- tuz ve karabiber
20 gr patlıcanbeğendi için malzemeler:
- 1 çorba kaşığı un
- 1 adet patlıcan
- 1 su bardağı Pınar Süt
- 20 gr Pınar tereyağı,
- 50 gr Pınar kaşar peyniri
- 3 gr tuz ve karabiber
Yapılışı:
Patlıcanlar ateşte közledikten sonra kabukları soyulup temizlenir. Bir tencerede tereyağı eritilir, üzerine un ilave edilir, daha sonra süt ve kaşar peynir de eklenip karıştırılır. Tuz ve karabiber de ilave edildikten sonra karıştırılıp ateşten alınır.
Hardal Sos:
- 1 çay kaşığı tane hardal
- 1 çay kaşığı Pınar tereyağı
- 1/2 çay bardağı et suyu
Yapılışı:
Yabani mantarlar tereyağında keçi peyniri ile sote edildikten sonra pazı yapraklarına dolma şeklinde sarılır. Kuzu bonfileler ızgarada pişirilir. Dolmalar tabağa yerleştirilir. Kuzu bonfileler dolmaların üzerine konur. Közlenmiş biberin içi patlıcan beğendi ile doldurulur ve tabağa konur. Ayrı bir tavada kaynatılan hardal sos bonfilelerin üzerine dökülür