Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Labneli Hindi Çorbası

Malzemeler:

  • 500 gr. Pınar Hindi Fileto Kuşbaşı
  • 250 gr. Pınar Yoğurt
  • 500 ml. Pınar Süt
  • 250 gr. Pınar Labne
  • 75 gr. Pınar Tereyağı
  • 30 gr. Pınar Un
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 2 adet limon
  • 1-2 adet taze soğan
  • 2-3 dal taze fesleğen
  • 2 diş sarmısak
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çorba kaşığı çörekotu, tuz, karabiber

Hazırlanışı:
Hindi fileto kuşbaşı etleri haşlayın. Minik küpler halinde doğranmış soğan ve sarmısağı tereyağında sote edin. İçine önce un, ardından hindinin haşlama suyunu ilave edip karıştırarak kaynamaya bırakın. Haşladığınız hindi kuşbaşı filetoyu lişer halinde doğrayıp çorbaya ekleyin. Limon suyu, yoğurt ve yumurta sarısını çırparak bir miktar su ve çorbayla açın. Elde ettiğiniz terbiyeyi süzdürerek çorbaya ekleyin.Taze soğanı ince ince doğrayıp çörekotu, tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Çorba kıvama geldiğinde krema, labne ve fesleğen ilavesiyle servise sunun.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X