Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Pınar Beyaz’lı San Sebastian Cheesecake

Kısık Ateş Uzman Şefi Oytun Dağlı’dan Pınar Beyaz’lı San Sebastian Cheesecake tarifi

60 Dakika
8-10 Kişilik
Cheesecake
Fırın

Malzeme Listesi

600 g Pınar Beyaz
600 g Pınar Krema
250 g pudra şekeri
7 adet yumurta
70 g un
400 g Pınar Ekşi Krema
250 g Pınar Latte Art Barista Süt

Nasıl Yapılır?

  • Mikser makinesinde, Pınar Beyaz ile pudra şekerini pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. (yaklaşık 3 dakika)
  • Üzerine krema, süt ve ekşi kremayı ilave edin.
  • Yumurtaları ve unu da ilave ederek karışımı birbirine yedirin.
  • Cheesecake çemberini yağlayın ve içerisini yağlı kağıt ile kaplayın.
  • Kenar kısımlarını tekrar yağlayın ve gelişigüzel esmer şeker serpin.
  • Karışımı süzerek 26 cm’lik cheesecake kalıbına dökün.
  • Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 40 dakika pişirin.
  • Fırından alın ve soğumaya bırakın. Cheesecake’i bir gün dolapta dinlendirirseniz çok daha lezzetli olacaktır.

Püf Noktası

*Cheesecake’i 1 gün dolapta dinlendirirseniz çok daha lezzetli olacaktır.
*26 cm'lik çember kullanabilirsiniz!

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X