Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Pınar Gurme Sucuk ve Mıhlama

Pınar Gurme Sucuk ve Mıhlama
Malzemeler: 4 KİŞİLİK

  • 2 adet Pınar Gurme Sucuk
  • 3 yemek kaşığı mısır unu
  • 4 yemek kaşığı Pınar Tereyağı
  • 2 su bardağı Pınar Krema
  • 2 paket dil peyniri
  • 4 çay bardağı kornişon turşu
  • 4 kahve fincanı soğan turşusu
  • 4 adet mısır ekmeği veya kumru ekmeği
  • Yarım su bardağı su

SERVİSİ: Büyük bir tabak içerisine güveçteki mıhlamayı, üzerine kızarmış sucuk dilimlerini, tabağın diğer tarafına dilimlenmiş kumru ekmeğini, kornişon ve soğan turşusunu koyarak servis edebilirsiniz. Kumru ekmeği yerine mısır ekmeği veya ekşi maya ekmek çeşitlerini de seçebilirsiniz.

Hazırlanışı: Tava içerisine Pınar Tereyağı’nı ekleyin ve orta ateşte eritin. Mısır unu ilave ederek ve yavaş karıştırarak 2-3 dakika kavurun. Pınar Krema’yı ve suyu ilave ederek 1-2 dakika kaynatın. Dil peyniri ilave ederek kısık ateşte peynirin tamamının erimesini sağlayıp ocaktan alın. Fırında ısıtılmış güveç kâsesine boşaltıp sıcak muhafaza edin. Pınar Gurme Sucuk’u soyun ve 2’ye bölün. Sonra her parçayı uzunlamasına ikiye bölün veya iri verev kesin. (İstediğiniz şekilde kesebilirsiniz.) Tavada orta ateşte Pınar Tereyağı ile her iki tarafını 2-3 dakika pişirin.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X