Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Pınar Labneli Tavuk Çökertme

 

MALZEMELER

  • 400g Pınar Labne
  • 300-400g kuşbaşı tavuk but eti
  • 1 adet küçük boy kuru soğan
  • 1 adet yeşil sivri biber
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz, kimyon, kekik, pul biber
  • 4 adet patates
  • 3 diş sarımsak

YAPILIŞI

  • Soğanı yemeklik, incecik doğrayın. Biberi ayıklayıp incecik dilimleyin.
  • Zeytinyağını bir tavaya koyup orta ateşte kızdırın. Tavuğu tavaya aktarıp karıştırarak 5 dakika kavurun. Soğan ve biberi ilave edip 2-3 dakika daha kavurduktan sonra tuz, kimyon, kekik ve pul biberi ekleyin. 5 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın.
  • Diğer taraftan, patatesi soyup rendenin cips tarafından  geçirerek incecik dilimleyin. Patatesi kızgın yağda kızartıp servis tabağına alın. Üzerine dövülmüş sarımsakla karıştırdığınız Pınar Labne’yi aktarın.
  • Üzerine tavuğu aktarıp isterseniz maydanozla süsleyerek servise sunun. 
 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X