Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Balık Çorbası

Malzemeler:

  • 1.5 kilo beyaz etli balık (Tercihen kırlangıç, iskorpit veya dülger balığı)
  • 1 havuç
  • 1 patates
  • 1 orta boy kereviz
  • 10 iç midye
  • 4 kabuklu midye
  • 4 karides
  • 1 litre sebze suyu
  • Tuz

Yapılışı:
Sebze suyunun içine, küp küp doğradığınız havuç, kereviz ve patatesi atın. Sebzeler yumuşamaya başlayınca, yine küp küp kestiğiniz balıkları ve iç midyeleri atın. Balık ilave edildikten 10 dakika sonra pişecektir. Bir yemek kaşığı tereyağı eklerseniz, güzel bir tat verirsiniz. Servis ederken, dilerseniz, kabuklu midye ve karidesle sunabilirsiniz.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27