Hindistan Cevizli Toplar
Malzemeler:
- 50 gr. hindistan cevizi (3 yemek kaşığı)
- 1.5 paket un haline getirilmiş pötibör bisküvi
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya,
- 125 gr. margarin (eritilmiş)
- 3 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 şişe Pınar meyve suyu (200ml)
- 1 bardak iri dövülmüş fındık
Yapılışı:
Bütün malzemeyi (hindistan cevizi hariç) iyice karıştırıp yoğurun. Karışım elinize çok yapışıyorsa biraz daha un haline getirilmiş pötibör ekleyin. Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın ve hindistan cevizine batırın. Servis yapana kadar buzdolabında bekletin. Yeterince soğuduktan sonra servis tabağına alarak sunum yapın.