Pınar Kremillalı Tart
Malzemeler:
• 500 gr. un
• 250 gr. Pınar Tereyağı
• 1 çay kaşığı tuz
• 5 yemek kaşığı pudra şekeri
• 2 adet yumurta
Üstü için: 500 ml. Kremilla ve mevsim meyveleri.
Hazırlanışı: Tart hamuru için tüm malzemeyi bir kasede birleştirin. Yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru buzdolabı poşedine sarın ve buzdolabında yarım saat kadar dinlendirin. Sonrasında tart kalıplarını elinizle incelterek yayın. Orta yerlerine kabarmamaları için bakliyat yerleştirin. Önceden ısıtılmış fırında 180°C’de 30 dk pişirin. Ilıyınca tartların ortasına Kremilla’yı kaşıkla paylaştırın. Mevsim meyveleri ile süsleyin.
Afiyet olsun...