Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Pınar Labne'li Pişmeyen Cheesecake Parfe

Malzemeler: 
• 2 paket yulaflı bisküvi
• 50 g eritilmiş tereyağı 
• 3 yemek kaşığı sıvı yağ

Kreması için;
• 3 adet yumurta (akı ve sarısı ayrılacak)
• 1 çay kaşığı tuz
• 3 adet limon
• 2 su bardağı toz şeker
• 1 paket Pınar Labne (200g)

Yapılışı
 • Bisküvileri kırarak robota koyun. Sıvı yağ ve tereyağı ekleyip robotta çekerek hamur kıvamına getirin. Gerekirse 1-2 yemek kaşığı soğuk su ilave edebilirsiniz. 
• Hamuru robottan alın. 22-25 santimetre çapındaki kelepçeli kalıbın içini alüminyum folyoyla kaplayın. Hamuru bastırarak kalıba yayın. 
• Yumurta aklarını geniş bir cam kaseye koyun. Tuzu katıp mikserin yüksek devriyle katılaşıp kar gibi oluncaya kadar en az 7-8 dakika çırpın. 
• Yumurta sarılarını ve 1 su bardağı toz şekeri başka bir cam kaseye koyun. Pınar Labne’yi ekleyip mikserle 2-3 dakika çırpın. 
• Diğer taraftan, limonları iyice yıkayıp kurulayın. Kabuklarıyla birlikte küp küp doğrayıp 1 su bardağı şekerle birlikte robotta çekin. Püre haline gelen karışımı yumurtalı ve Pınar Labne’li karışımın üzerine ilave edin. Tahta kaşık ya da spatula yardımıyla iyice karıştırın. 
• Üzerine kar gibi olan yumurta akını yavaş yavaş aktarıp karıştırmaya devam edin. 
• Bu karışımı kalıptaki bisküvi hamurunun üzerine aktarıp yayın. Derin dondurucu da en az 6-7 saat bekletin. 
• Dondurucudan çıkardığınız pastayı kalıptan alıp servis tabağına koyun. Alüminyum folyoyu sıyırıp atın. Oda sıcaklığında 7-8 dakika beklettikten sonra keskin bir bıçakla dilimleyerek servise sunun.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27