Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Somonlu Tagliatelle

Malzemeler (4 Kişilik):

1 paket Tagliatelle (makarna)
Somon Balığı (200 gr)
Dereotu
Pınar Tereyağ
4 diş sarımsak
2 orta boy domates
Pınar Krema

Yapılışı: Ezilmiş sarımsakları tereyağı, dereotu ve küp küp doğranmış domateslerle kavurun.
Domates öldüğünde küçük parçalar şeklinde kestiğiniz somonu ilave edin.
Ardından üzerine balık suyu* ekleyerek pişmesini bekleyin.
2 yemek kaşığı krema, karabiber, dereotu ve fesleğeni karıştırıp hazırladığımız malzemenin üzerine ekleyin.
Tagliatelle makarnanızı tuzlu suda haşladıktan sonra derin bir kapta hazırladığınız somonla karıştırın.
Servis yaparken üzerine toz parmesan peyniri ekleyebilirsiniz.
* Balık suyu nasıl yapılır ?
Somon veya levrek balığının kılçıklı bölümlerini suda haşlayarak balık suyu hazırlayabilirsiniz.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27