Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Şukuriye (Hatay)

Malzemeler (6 kişilik):

  • 1 kg kemiksiz kuşbaşı koyun eti
  • 500 gr arpacık soğan
  • 4 çorba kaşığı sıvı yağ
  • 40 gr nohut (ıslatılmış)
  • Karabiber, Tuz
  • 300 gr Pınar Yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 2 çorba kaşığı un

Hazırlanışı:
Etleri suyunu salıp çekene kadar kavurun, ardından sıcak su ve nohutu ekleyin. 30 dakika pişirdikten sonra arpacık soğanları ilave edin ve 10 dakika daha kaynatın. Bir kabın içerisinde; yoğurdu, yumurtayı ve unu çırpın. Bu karışımı kaynayan yemeğe ekleyin. Son olarak tuz ve nane ilave edip, servis yapın.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27