Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Yılan Pasta ve Kıpkırmızı Meyvesuyu

Malzemeler:

  • 1 adet hazır pasta keki
  • 1 su bardağı Pınar krema
  • Yarım çay bardağı fıstık ezmesi
  • 10-15 adet çilek
  • Yarım çay bardağı damla çikolata
  • 3-4 yaprak nane

Meyve suyu için:
Karpuz, dondurulmuş frambuaz ve çilek

Hazırlanışı:
Keki "S" şeklinde kesin, aynı kekten yaklaşık dört adet yılan yapabilirsiniz. Fıstık ezmesini, iki yemek kaşığı krema ile karıştırıp kekin ilk katına sürün. ‹nce dilimlenmiş çilekleri dizin. Kekin üst bölümünün içe gelecek kısmına da fıstık ezmesinden sürüp kapatın ki yapışsın. Kalan kremayı bir çay kaşığı pudra şekeri ile mikserden geçirerek köpük haline getirin. Pastanın üzerine sürün. Çilekleri dizin. Yılanın kafası için bir adet çilek, dili için nane ve gözleri için damla çikolata kullanın. Çileğin ön kısmını hafifçe kesip içerisine nane yaprağından kesilmiş dili yerleştirin. Çikolata parçaları serpiştirin. Pastaya eşlik eden kıpkırmızı meyve suyunu hazırlamak için ise karpuz, dondurulmuş frambuaz ve çileği mikserden geçirin.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X