Çıtır Balık
Balığı sevdirmenin en kolay ve eğlenceli yolu Çıtır Balık! Yüksek Protein içeren Pınar Çıtır Balık, özenle kılçığından ayrılan mezgit fileto, çıtır çıtır kaplanmasıyla hazırlanır. Çocukların severek yiyeceği yemekler arasında ilk akla gelenlerden Pınar Çıtır Balık, koruyucu katkı maddesi de içermez.
Isıtma şekli:
TAVA: Tabanı yağlanmış tefon tava orta ateşe alınır ( yağ çok kızdırılmadan) Pınar Fish Finger (çözünmesini beklemeden) tavaya konur. Belirli aralıklarla ters yüz edilerek 7 – 8 dakika süreyle kızartılarak servis yapılabilir.
FRİTÖZ: Önceden 180°C’ye ısıtılmış fritözde Pınar Fish Finger ( çözünmesini beklemeden) yaklaşık 3 dakika süreyle kızarttıktan sonra servis yapabilirsiniz.
FIRIN: Önceden 220°C – 250°C’ye ısıtılmış fırında ( tepsi de fırının içinde ısıtılır) tepsi boyutuna göre tepsinin tabanını örtecek kadar ince bir zar halinde ( 2 – 3 yemek kaşığı) sıvı yağ eklenir ve Pınar Çıtır Balık ( çözünmesini beklemeden) tepsiye dizilir. Her bir yüzü 5 dakika olmak üzere toplam 10 dakika pişirildikten sonra servis yapılır. Pınar Çıtır Balık ile daha bir çok tarif Pınar Lezzet Fikirleri Youtube kanalında ve web sitesinde.