100 ml

Besin Değeri

Yarım Yağlı Süt
Enerji ve Besin Öğeleri 100 ml için 100 ml için %RA*
Enerji (kJ/kcal) 188/45 %2
Yağ (g) 1,5 %2
-Doymuş yağ (g) 0,9 %5
Karbonhidrat (g) 4,7 %2
-Şekerler (g) 4,7 %5
Protein (g) 3 %6
Tuz (g) 0 %0
Mineraller   %BRD**
Kalsiyum (mg) 125 %16

*Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım (RA) düzeyini belirtir (8400 Kj/2000kcal).**BRD:Beslenme Referans Değeri   Şeker ürünün doğasında bulunan laktozdan kaynaklanmaktadır. İlave şeker içermez.

 

Yarım Yağlı Süt

Siz Pınar Süt'e güvenin, tıpkı çocuklarınızın size güvendiği gibi... Mükemmel bir gıda olan süt özellikle protein, vitamin ve mineraller içerir. Kemik gelişmesinin ve vücut şeklinin oluşmasının temel taşı olan kalsiyumun ana kaynağıdır.

Sütün daha fazla kişiye ulaşması ve hijyenik şartlarda ömrünün uzatılması için Türkiye'de ilk kez UHT teknolojinisini Pınar Süt kullanmıştır. UHT (ultra ısıl işlem), sütün ömrünü günden aylara çıkartan teknolojidir. Pınar yıllardır, süt ve süt ürünlerini bu ileri teknoloji ile ilk günkü lezzeti ve tazeliğinde tüketicisine ulaştırmak için çalışıyor.

Pınar Süt, en kaliteli sütleri sizler için Anadolu'nun modern çiftliklerinden, uzman veterinerler kontrolünde en taze haliyle toplar:

Çiftliklerinden özenle toplanan sütler, toplama ve soğutma merkezlerinde soğutulur. Özel tankerlerle soğuk zincir korunarak fabrikamıza ulaştırılır. Fabrikamıza ulaştığında, Pınar Süt'ün modern süt alım laboratuvarlarında, deneyimli laboratuvar personeliyle, AOAC, FDA ve TSE tarafından onaylı methodlarla her tanker gözünde farklı analizler yapılır. Pınar Süt standartlarına uygun sütler kabul edilir ve fabrika çiğ süt silolarına alınır. Yine her bir çiğ süt silosunda farklı analizler yapılır ve hemen ardından standardizasyon, pastörizasyon ve soğutma işlemleri uygulanır. Pastörizasyon ve soğutma sonrası ara depolama yapılan sütler, Pınar Süt'ün modern laboratuvarlarında, deneyimli laboratuvar personeliyle, AOAC, FDA ve TSE tarafından onaylı methodlarla analiz yapılır ve kontrol altında tutulur. Artık süt, UHT işlemi ve sonrasında aseptik paketleme için hazırdır.

Pınar Süt, sütü ilk tazeliğini, besin değerlerini ve vitaminlerini kaybettirmeden, en ileri teknolojiye sahip üretim tesislerinde, içinde hiç hava kalmayacak şekilde paketler:

Süt UHT teknolojisiyle, 135-150 derecede 2-6 saniye tutularak içinde bulunan ve sütün bozulmasına neden olabilecek, hastalık yapabilecek tüm mikroorganizmalardan arındırılır ve aseptik olarak ambalajlanır.
Aseptik özel ambalajı sayesinde, hava, ışık, nem gibi dış etkenlerin süte ulaşması engellenir ve süt ilk tazeliğini, besin değerlerini ve vitaminlerini kaybetmez. Sonuç olarak, sütün raf ömrü süresince oda sıcaklığında tazeliğini koruması sağlanır. Pınar Süt, paketleme sırasında ve sonrasında, Pınar Süt'ün modern laboratuvarlarında, deneyimli Pınar personeli ve uzmanları tarafından, AOAC, FDA ve TSE onaylı methodlarla analiz edilir ve güvenle satışa sunulur.

Pınar Süt hiçbir katkı maddesi içermez; uygulanan yüksek teknoloji ve özel paketleme sistemi sayesinde uzun ömürlü ve %100 doğaldır.

Pınar sütteki yağ oranı rakiplerinkinden ve TSE'de verilen standardın üzerindedir; dolayısıyla kalitesini ve uzmanlığını lezzetiyle destekler.

Uzman kadrosuyla her aşamada toplam 132 kez kontrol edilen Pınar Süt, soğutmadan saklanabilir ve depolanabilir.

Homojenize edildiğinden yağı üzerinde birikmez.
Her kutuda aynı lezzeti bulabileceğiniz, içmeye doyamayacağınız en lezzetli süt Pınar Süt ile nice sağlıklı nesillere...

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X