Tarif Seçiniz

 

Evde Baklava Nasıl Yapılır? – Şekersiz Kolay Baklava Yapımı / Ramazan'a Özel Hafif Tatlı Tarifleri

&

Malzeme

  • Pınar Milföy 
  • 3 yemek kaşığı tereyağı 
  • 1 su bardağı su 
  • 1 buçuk su bardağı bal 
  • Yarım limonun suyu 
  • 1 su bardağı antepfıstığı
 

Hazırlanışı

Bal ve suyu kaynatın, limon suyunu ekleyin ve şerbeti soğumaya bırakın. İki milföy yaprağı arasına toz antep fıstığını bolca dökün. Üstteki milföy yaprağına tereyağını eritip sürün. Paket üzerindeki pişirme talimatına göre pişirin.Fırından çıkan sıcak milföyün üzerine soğumuş şerbeti dökün. Afiyet olsun.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X