Tarif Seçiniz

 

Pınar Labne'li Bruschetta

&

Malzeme

  • Pınar Labne
  • 2-3 adet domates
  • 4-5 dilim ekmek
  • Taze fesleğen
  • 1 baş sarımsak
  • 1 diş sarımsak
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
 

Hazırlanışı

Ekmekleri kızgın tavada önlü arkalı kızartın ve sıcakken üzerine ortadan ikiye böldüğünüz bir baş sarımsağı sürün. Soğuması için kenara ayırın. Domatesleri küp küp doğrayın. Ardından tuz ve karabiber, iri parçalar halinde koparılmış fesleğen, zeytinyağı ve iri dilimlenmiş 1 diş sarımsağı ekleyin. Labneyi soğuyan ekmeklerin üzerine sürün. Kaşık yardımıyla domates karışımını da labnenin üzerine ekleyin. Bruschettanız hazır.

Not: Fesleğenler uzun süre dolapta bekleyince kokusunu ve lezzetini kaybedebiliyor. Bunun için fesleğenleri saplarından tutarak sertçe tezgaha vurursanız tekrar tazelendiğini göreceksiniz.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X