Kalite Vizyonumuz

Pınar Kalite Felsefesi

Pınar kalite anlayışı, tüketicilerinin kaliteli ve güvenli gıda ihtiyaçlarını eksiksiz karşılama ve kendilerini iyi hissetmelerini sağlama temelleri üzerine inşa edilmiştir. Pınar, tüketicilerine sadece kaliteli, güvenli ürünler sunmakla yetinmeyip, bir yandan da ürünlerinin hedef kitlesinin sosyal yaşam şartlarına uygunluğunu ve yaşamın her evresindeki farklı sağlık beklentilerini karşılamayı hedeflemektedir. Pınar, bu anlayışa uygun olarak 200'den fazla çeşitte ambalaj ve gramajdaki farklı ürünle tüketicilerine ulaşmaktadır Pınar'ın tüketicilerine, güvenli gıda sunmaya yönelik olarak 1998 yılından bu yana uyguladığı HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) uygulamaları, 2007 yılından itibaren "ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi" çerçevesinde yürütülmektedir. 

Pınar kalite çalışmaları kapsamında Kalite Yönetim Sistemi'nin ISO 9001:2008 versiyonuna geçerek süreç yönetimi uygulamaya başlamıştır. Pınar gıda güvenliğinin sağlanmasında İyi Üretim Uygulamaları (GMP), İyi Laboratuvar Uygulamaları (GLP) gibi çağdaş tekniklerden yararlanmaktadır.

Gıda Güvenlik Sistemi planları doğrultusunda, öncelikle güvenli gıda için gerekli olan çalışanları ve kaynakları temin eden Pınar, gıda güvenliği ana ekiplerinde ve destek ekiplerde yer alacak personelin ve devamında tüm çalışanların Gıda Güvenliği eğitimlerini tamamlamıştır. 

Yalın 6 Sigma Projeleri

Pınar'da 2007 yılından beri Yalın 6 Sigma Projeleri, 1999 yılında başlayan OMİ (Operasyonel Maliyet İyileştirme) Sistemi ve 1987 yılında gerçekleştirilen İyileştirme Takım Toplantıları ile önemli maliyet avantajları sağlanmıştır.

 
 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X